Miért homeopátiás koktélok?

Nem kell képzett homeopatának lenni ahhoz, hogy használd a homeopátiás szereket! Ezen az oldalon szerkombinációkat ajánlok, melyek a szakemberek és saját tapasztalataim alapján is beváltak. Ezeket a két-három szert tartalmazó kombinációkat neveztem el homeopátiás koktéloknak. Azért koktél, mert legegyszerűbb úgy bevenni, hogy vízben oldunk 5-5 golyót mindegyik szerből, és ezt kortyonként isszuk. Kisbabáknak kiskanállal adjuk a baba szájába. Mindenkit biztatok, hogy később saját tapasztalatai alapján egészítse ki ezeket az ajánlásokat, menjen tovább a homeopátiás gyógyítás útján.

Megosztom

Homeopátiás koktélok

Homeopátiás szerekkel, ha jó a választás, az esetek többségében gyógyítható a mellgyulladás antibiotikumok adása nélkül. Mit tehetünk?

A homeopátiás terápia nagy előnye, hogy a szerek sokoldalúan alkalmazhatók. A Belladonna kiváló hirtelen lázra, de nyáron a fejfájással járó napszúrásra is! Vagy vegyük például a Colocynthist, mely nagyszerű görcsoldó, bevált szer a kisbabák kólikájánál, de egy fájdalmas menstruációs görcs vagy vesegörcs esetén is jó! Mindig a tüneteket figyeljük! A Colocynthis akkor javasolt, ha a villámcsapásként jelentkező görcs enyhül összegörnyedve, a hasra felhúzott lábakkal, vagy a has nyomására. Különleges, hogy pihenéskor erősebb a fájdalom! Nyári hasmenésnél akkor segít, ha minimális étel vagy ital után is görcsös, fájdalmas hasmenés jelentkezik.

Milyen homeopátiás koktélokat adhatunk rosszevő, étvágytalan gyerekeknek?

Homeomami: Felfázás koktélok

Homeomami: Felfázás koktélokFelfázás, hólyaghurut néven általában három tünet kombinációját emlegetjük.

A homeomami közösség