Legfrissebb cikkek

Az alapok: Krém, testvaj, balzsam, paszta, kenőcs. Mik ezek és mi a különbség közöttük?

Kezdjük a legegyszerűbbel: testvaj

Egy normális világban a kenyér kenyér volt, az alma pedig egészséges és biztonságos. Abban nyilván mindenki egyetért, hogy jelenleg nem lehetünk biztosak abban, hogy a megvásárolt élelmiszer, kozmetikum, de akár ruházati termék pontosan mit tartalmaz.

Az hogy elengedünk, valakit nem jelenti azt, hogy lemondunk róla. 

Sokáig nem akartam foglalkozni ezzel a témával.

Hiszek a szenvedély létjogosultságában (...),

Teljesen biztos vagyok benne, hogy a tejszínes, vajas karamella krém (vagy ha jobban tetszik, öntet) számos háziasszony és anyuka életét mentette már meg.

 

Az úgy volt, hogy nagyon felbosszantottam magam a Facebookon, magazinokban megjelent tömeges és többnyire pontatlan és még gyakrabban egyenesen rossz aromaterápiás receptek miatt.

A homeomami közösség

Aroma pára

Egyik napról a másikra lettem Aroma Pára (egy barátnőm nevezett el így). Úgy kezdődött, hogy volt nekem egy jó kis karrierem egy pénzintézetnél, amit nem szerettem. Valószínűleg azért nem, mert én mindig kozmetikus szerettem volna lenni. Gyermekeim születésekor Budapestről egy városkörnyéki faluba költöztünk és itt elindult az én természetesebb élet felé fordulásom. A bankba már nem mentem vissza, hanem elvégeztem a kozmetikusiskolát. Később felfedeztem az aromaterápia világát, és mint diplomás aromaterapeutát, elkezdett érdekelni a testi-lelki állapotok kezelése, holisztikusan. Különösen izgalmas számomra az, hogyan lehet a különböző testi-lelki gyógymódokat egységbe foglalni, például összeegyeztetni a homeopátiás és aromaterápiás kezelést.

Almás-szilvás morzsás Aroma pára módra